tisdag 17 april 2012

Högvinst!

Jag har ett (möjligen sjukligt) intresse för apotek. Det är nästan så att jag inte kan gå förbi ett apotek utan att gå in och titta lite. Kanske handla något mer eller mindre nödvändigt. Jag köper allt ifrån värktabletter till badleksaker. Testar nya hudprodukter. Köper stödstrumpor eller fotledsstöd (en gammal idrottsskada kan vi kalla det). Och jag har vart inne på apotek i varje land jag besökt. På allvar. Det är inte så att jag planerar det i förväg, googlar och så. Men på nåt sätt lyckas jag alltid hamna där. Min man skakar numera på huvudet när han ser hur entusiastisk jag blir över att hitta dessa butiker.

Med det sagt kanske det går att förstå min oerhörda glädje när jag såg att den numera nedlagda barnbutiken i vårt lokala centrum ska ersättas av ett apotek. Jag började nästan att hoppa och applådera när jag såg det. Men istället utbrast jag ett längtansfullt ååååh. Jag kommer att bli deras bästaste kund!

3 kommentarer:

Frida sa...

=) Måste erkänna att jag också har en nästan sjuklig relation till apotek. Trots att det i mina ögon ofta är hutlösa priser för produkter som man kan hitta likvärdiga på billigare affär, så är det ju bara såååååååå fint med alla fina enhetliga förpackningar som står nästintill snuskigt organiserat i de vita metallhyllorna. I say no more...

Kliarochsticks sa...

Plötsligt säger hon i kassan att det blir 550 kr!!! Hurdå?!? Jag skulle ju bara ha näsdroppar!

Anna sa...

Jag gick in på ett apotek hær i Trondheim o tænkte køpa en liten mini tandborste som gamla har till sina proteser.. ( som jag tænkte anvænda till min visdomstand) .. 58Nkr!!! Nej, det går bara inte! Jag kommer førmodligen gå in och titta en annan dag før att se om priset har ændrats.

Skicka en kommentar