torsdag 19 april 2012

Och jag som tycker att jag är dålig på att parkera...

Jag vaknade på strålande humör igår. Det var nästan i klass med barnet som satt i soffan fullt upptagen med en av dagens många monologer. Men bara nästan. Så efter att maken gått till jobbet och jag följt barnet till förskolan kom jag på att jag skulle åka en sväng till IKEA före jobbet.

Sagt och gjort. Fem minuter före öppning stod jag och väntade vid rulltrapporna med en shoppinglista i högsta hugg. Det blev en mörkläggningsgardin till sovrummet och lite krukor och ljuslyktor till balkongen. Sen vidare till Mio där jag hittade nya tvättkorgar och mer ljuslyktor (hur dessa ska få plats på vår yttepyttelilla balkong återstår att se).

När jag kom ut till den stora parkeringen och såg bilen på håll trodde jag först att jag hade blivit påbackad. Inte av en smitare dock eftersom att bilen fortfarande stod kvar framför min bil. Väldigt snett. Den tog upp två parkeringsplatser. När jag kom närmare såg jag att den inte var i närheten av min bil men att den däremot stod parkerad kloss mot en stolpe. Så illa skulle inte ens jag parkera.
Idag skulle nog ingen inblandad påstå att jag vaknade på strålande humör. Snarare trött och energilös. Men snart är det helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar