söndag 12 februari 2012

Sexy time

Jag har legat lite på latsidan med hårvården på sistone. Sedan i höstas har jag tvättat håret enligt balsammetoden och varit väldigt nöjd med det. Nån stans på vägen lyckades jag dock stoppa nån produkt i håret som det inte tyckte om så det blev fett istället för friskt och glänsande. Så det blev schampotvätt några gånger.

Idag har jag tagit nya friska tag med balsamtvättarna och går ut hårt med  att inte bara tvätta utan slänga i en inpackning bestående av balsam, honung och aloevera. Friskt vågat med tanke på att jag ska sitta en hel dag på en utbildning imorgon och inte har någon aning om hur mitt hår reagerar på denna behandling. Men jag är grymt snygg nu med ett gammalt linne lindat runt huvudet. Funderar på att dutta på nån ansiktsmask när jag ändå håller på. Maken håller inte med om att jag ser grym ut för stunden.

Det ser betydligt roligare ut framifrån, men nu är jag ju så jävla hemlig att jag inte bjuder på det.

2 kommentarer:

kliar och sticks sa...

Är så nyfiken på att prova men undrar hur det egentligen funkar på färgat hår. Kanske färgen inte håller så länge och det vore ju tokigt med tankte på hur dyra frisörbesöken är.

Manamanama sa...

Gå in på lockig.se, där finns en väldans massa information. Vet att det finns många som skriver i deras forum som har tonat eller färgat hår :)

Skicka en kommentar