måndag 25 juni 2012

Härliga semester!

En mindre kry mamma och ett väldigt piggt barn är som bekant en mycket dålig kombo. Maken jobbar ytterligare två veckor innan han går på semester så det är liksom upp till mig att styra upp den här första dagen på semestern.

Jag började med att ställa in alla planerade aktiviteter. Sen svor jag högt över att jag inte fick igång spotify. Därefter svor jag ännu högre över att maken inte aktiverat sitt kreditkort på iPaden vilket gör att jag inte kan köpa några roliga appar till barnet. Istället fick jag ladda hem spel till min iPhone. Spel som jag själv inte känner någon större entusiasm över. Men vad gör man inte för att hålla barnet nöjt?! Med mina nya appar roade vi oss en bra stund. Därefter ringde försäkringskassan och undrade om jag var frisk och skulle återgå till jobbet idag som jag sagt i förra veckan. Jag bläddrade febrilt i kalendern och undrade om jag sjukanmält mig av misstag. Några förvirrande minuter senare kunde kvinnan från försäkringskassan konstatera att hon ringt fel person.

Där är vi nu. Dags att trolla fram lunch för två och sen fundera över hur jag ska lyckas få tvätten att tvätta sig själv. Samt börja arbeta sig igenom barnets födelsedagspresenter från förra helgens kalas så att hon håller sig nöjd fram tills att den arme fadern kommer hem från sitt jobb.

1 kommentar:

Edib sa...

Ett bra sätt är att undvika registrera sitt kort på iPad och istället köpa iTunes-kort och ladda upp.

Kram!

Skicka en kommentar